Livrare și plată

Comanda

Pentru a comanda produsele noastre, este necesar să vă înregistraţi pe site-ul nostru şi să ne oferiţi toate informaţiile pentru întocmirea facturii fiscale conform cu legislația în vigoare. Preţurile de pe site-ul www.editurafrontiera.ro includ TVA (taxa pe valoare adaugată). Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în comandă.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 13:00 vor fi procesate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 13:00, vor fi procesate luni, săptămâna următoare.

Livrare și transport

Cărțile sunt expediate de depozitul extern Frisbo și sunt livrate prin curier. Tariful de transport este 22 lei. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei.

Coletul ajunge la dvs în 2-3 zile. Plata se face ramburs, la primirea coletului, sau online, dacă alegeți plata cu cardul sau transferul bancar. Pentru expedieri internaționale, vă rugăm să ne scrieți pe office@editurafrontiera.roTariful de transport extern va fi calculat pentru fiecare comandă în parte, în funcție de țara de destinație și de greutatea coletului.

Editura Frontiera nu este responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. La livrare, vă rugăm să verificaţi integritatea pachetului. De asemenea, vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris –  atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa comenzi@editurafrontiera.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, recomandăm returnarea lui în starea iniţială. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site-ul nostru trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Limitarea răspunderii

Editura Frontiera nu poartă responsabilitatea serviciului de procesare a plăților cu cardul și nu este responsabilă pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din sau în legătură cu acest serviciu. Totuși, deși serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii noștri, Editura Frontiera va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita riscul apariției acestor erori și/sau fraude și va facilita rezolvarea eventualelor situații neprevăzute. Partenerul Editurii Frontiera pentru procesarea plăților online este LibraPay – mai multe detalii pe www.librapay.ro

Retur

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele cumpărate, fără nicio explicație, în termen de cel mult 14 zile de la data achiziționării. Pentru a fi acceptate la retur, cărțile trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare (nedeteriorate) și ambalate într-un mod care să le protejeze corespunzător pe durata transportului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalării necorespunzătoare, ne parvin deteriorate sau în cantitate incompletă.

Adresa de retur: Editura Frontiera, str. Drumul Potcoavei 60E, Voluntari, jud. Ilfov, 077190. Cheltuielile cu returnarea produselor revin în totalitate clientului. 

În termen de cel mult 30 de zile de la primirea produselor returnate, vă vom restitui prin transfer bancar valoarea produselor, din care se scade taxa inițială de expediere. Pentru retunarea banilor, vă rugăm să ne comunicați datele contului dvs bancar.

Retururile care se produc din vina clientului (informații greșite furnizate în formularul de comandă) vor fi reexpediate adăugând la suma totală de plată costurile de retur, echivalente procesării unei noi comenzi (18 lei). Pentru retururile care se produc din vina Editurii Frontiera (vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte), vă rugăm să contactaţi Editura Frontiera la comenzi@editurafrontiera.ro pentru a reclama această situaţie. Ne vom asigura că produsul va fi înlocuit cu un produs nou sau vom rambursa banii. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor sunt suportate de către Editura Frontiera.

În cazul produselor ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Litigii

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului www.editurafrontiera.ro, prevăzute în documentul Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a județului Ilfov.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.