Cine suntem?

Suntem o editură dedicată cărților frumoase pentru copii înțelepți. O editură independentă, mică și cu o echipă pasionată. Avem peste 10 ani de experiență în lumea cărților. Suntem dedicați familiilor noastre, dar avem și idealuri pe care le hrănim cu timpul și efortul nostru. Ne implicăm personal în conceperea și producția fiecărei cărți și credem în importanța poveștilor pe care le trimitem în lume.

Care este rolul poveștilor?

Suntem cu toții înconjurați de povești. Prin ele ne formăm curiozitatea, empatia, credința, puterea și gustul pentru frumos.

Poveștile Frontiera sunt povești care îi ajută pe copii să descopere, să cunoască și să admire. Unele dintre ele vorbesc despre teme serioase, pentru că e bine să rămânem, din când în când, pe gânduri după ce închidem cartea. Altele sunt simple și amuzante, ca un răgaz bun de relaxare. În toate veți găsi ceva pe sufletul vostru, fie că sunteți copii, fie că sunteți părinți, pentru că poveștile bune vorbesc o limba universală.

De ce „Frontiera”?

Frontiera este linia de tensiune dintre două tărâmuri: realitatea și ficțiunea, adultul și copilăria. O frontieră este, totodată, un orizont unde se produc întâlniri și treceri care pot fi semnificative.

Vă invităm să descoperiți, alături de noi, autori importanți din literatura pentru copii a lumii. Vă așteptăm să cunoașteți ilustratori români contemporani și să vă bucurați de fiecare autor român care debutează împreună cu noi, la frontiera poveștilor.

Echipa

Ileana Achim

Editorial

Ileana a studiat literatura română și engleză la Universitatea din București și a aprofundat post-universitar teoria literaturii și studiile culturale britanice la Facultatea de Limbi Străine din București, apoi literatura Evului Mediu la Universitatea din Bristol, Marea Britanie. A lucrat ca profesor de engleză, traducător și redactor de carte și s-a implicat în activitățile pentru copii ale postului de radio Itsy Bitsy. Din 2009 coordonează aparițiile Editurii Frontiera.

ileana@editurafrontiera.ro

Bogdan Tăut

Dezvoltare

Bogdan a absolvit Academia de Studii Economice, Școala Populară de Arte – secția de fotografie și a urmat cursurile Facultăților de Filosofie din București și din Tuebingen (Germania). Este un om cu lecturi variate și preocupări diverse, de la project managment și arhitectură software până la participarea în echipa națională a României de curling. Lucrează în calitate de consultant și coordonator în mai multe proiecte academice și culturale. Din 2017 coordonează dezvoltarea Editurii Frontiera.

bogdan@editurafrontiera.ro

Elena Dobre

Comunicare

Elena a absolvit Facultatea de Litere, secția Comunicare socială și relații publice. A urmat cursuri de specializare în content marketing, copywriting, analytics, management de proiect. Cea mai recentă acreditare este cea în consiliere vocațională. Are o experiență bogată în marketing online și offline. A lucrat cu agenții de creație și tipografii și a ținut prezentări pe teme diverse legate de digital. Este o fire veselă și creativă, care îndrăgește micile lucruri ale vieții, poveștile și umorul de calitate. Se ocupă de comunicarea online și relațiile publice ale Editurii Frontiera.

elena@editurafrontiera.ro

Claudia Pascu

Art Direction

Claudia a studiat design grafic la Universitatea de Artă din București. Lucrează ca Art Director în industria de publicitate și are colaborări constante în zona editorială. Este pasionată de artă, typography și design. Claudia se ocupă de imaginea Editurii Frontiera și semnează identitatea vizuală. Este, într-un fel, mama lui Zoe, fetița-simbol a editurii noastre.

Horia Jindiceanu

Operațional

Expert în domeniul HORECA, Horia și-a schimbat de câțiva ani domeniul de activitate pentru a împlini o altă pasiune mai veche: design-ul. De la design vestimentar și accesorii din piele, a trecut recent în mediul online ca graphic designer. Pe lângă cursurile de design, cum ar fi: “Creation of Artifacts in Society” de Universitatea din Pennsylvania, el învață intens webdesign, branding & marketing. În echipa Editurii Frontiera se ocupă de operarea comenzilor online, client service și, ocazional, de târgurile de carte.

horia@editurafrontiera.ro

Zoe

Explorare și curaj

Zoe navighează într-o umbrelă pe marea poveștilor lumii. Este o exploratoare curioasă, dornică să descopere frontiere noi, și face parte din marea familie a călătorilor de poveste: Mary Poppins, Aladin, Phileas Fogg sau Dorothy Gale. Zoe călătorește împreună cu copiii în lumi fabuloase, ajutându-se de poveștile Editurii Frontiera ca de o umbrelă fermecată.

Informații utile

Contact:

Director editorial: Ileana Achim, ileana@editurafrontiera.ro

Date de facturare:

SC EDITURA FRONTIERA SRL
str. Drumul Potcoavei, nr. 60E
Voluntari, jud. Ilfov
J23/389/2020
CUI RO25692608
RO15INGB0000999907172336, ING Bank

Librării unde ne găsiți:

București: Cărturești, Asteroidul B612, Librăria Sophia, Librăria Mihai Eminescu, Librăria Bizantină, Seneca Anticafe, Sun Plaza, Mega Mall
Cluj: Tutimi și Titoc, Bookstory, Cărturești, Book Corner, Universității
Constanța: Cărturești
Timișoara: Cărturești, La Două Bufnițe, Citilă
Sibiu: Cărturești, Erasmus Buechercafe
Iași: Librăria Palas și Avant-garde, Cărturești, librăria Ad Art Design
Brașov: Cărturești, St. O. Iosif
Oradea: Librăria Cair Paravel

Updating…
  • Niciun produs în coș.