CĂRȚI PENTRU COPII

Section Title Separator

Editura Frontiera oferă o selecție de cărți pentru copii cu povești puternice și ilustrații de calitate. Vă propunem cărți care îi stârnesc pe copii să-și pună întrebări despre lumea din jur și relațiile lor cu ceilalți, dar și cărți care amuză într-un mod inteligent și pot fi savurate deopotrivă de copii și adulți.

De ce sunt importante cărțile pentru copii?

Este ușor să îi lăsăm pe copii în fața unui ecran și să ne asigurăm că nu ne deranjează. Este adevărat, nu ne deranjează acum, dar ne vor deranja mai târziu, prin agitația, depresia sau incapacitatea lor de a-și găsi un loc pe lume.

Pe de altă parte, nu este deloc ușor să avem răbdarea de a le pune mereu în mână cărți de citit. Cărțile necesită răbdarea de a da pagină după pagină, de a concentra gândul pe un obiect fără efecte speciale și de a fi altfel decât ceilalți colegi de la școală. Gândul că ne putem ajuta copiii să se dezvolte în persoane mai echilibrate și mai sigure pe sine ne poate susține însă să mergem mai departe.

Expunerea constantă la cărți educative și de calitate este unul dintre darurile cele mai de preț pe care putem face noi, ca părinți, pentru viitorul lor. Iată de ce vă invităm să răsfoiți cărțile pentru copii pe care le aducem cu drag și pasiune prin editura noastră.

 

Cărți pentru copii Frontiera

Mai jos puteți descoperi lumea cărților pentru copii aflate în portofoliul editurii noastre. Am creat un univers aparte, locuit de animale fantastice și copii inimoși și construit din poveștile puternice ale unor mari autori. Călătorim împreună?