CĂRȚI ILUSTRATE PENTRU COPII

Section Title Separator

Editura Frontiera oferă o selecție de cărți ilustrate pentru copii cu povești puternice și o grafică de calitate. Vă propunem cărți care îi stârnesc pe copii să-și pună întrebări despre lumea din jur și relațiile lor cu ceilalți, dar și cărți care amuză într-un mod inteligent și pot fi savurate deopotrivă de copii și adulți. Alături de noi, veți descoperi  autori importanți ai literaturii pentru copii și ilustratori cu o marcă unică precum Mario Ramos, Sergio Ruzzier, Jutta Bauer sau Gabrielle Vincent.

De ce cărți ilustrate?

Trăim într-o lume vizuală, prin urmare este esențial pentru copii să învețe cum să se uite la o carte de ilustrații, cum să o aprecieze și cum să o interpreteze, inclusiv din punct de vedere al design-ului și al graficii. Fiind atrași de imagini, culori și forme, copiii fac acest lucru în mod natural, însă instinctul lor poate fi dezvoltat și rafinat în timp, prin expunerea constantă la cărți educative și de calitate.  

O carte de povești ilustrată nu este o carte ușoară, de citit copiilor mici. Ilustrațiile sunt o poartă spre universul cărții, dar și o formă de artă, atunci când sunt alese cu grijă de editor.

Cărți de povești ilustrate Frontiera

Mai jos puteți descoperi lumea cărților de povești ilustrate aflate în portofoliul editurii Frontiera. Cărți de căutare ilustrate cu o bogăție de detalii care atrag atenția celor mici, cărți de numărătoare care introduc copiii în lumea numerelor sau cărți de povești ce se remarcă prin calitatea ilustrației și a textelor. O lume plină de aventură, în care poți întâlni la tot pasul fetițe curajoase sau băieți inimoși, dar și tigri, crocodili, pisici sau chiar… leopantere!