CĂRȚI DE POVEȘTI

Section Title Separator

Editura Frontiera vă oferă o selecție de cărți de povești pentru copii cu grafică și ilustrații de calitate, ce pot fi savurate atât de cei mici, cât și de părinți. Vă propunem povești inteligente, bine scrise și bine traduse, care le dezvoltă copiilor abilitatea de a-și pune întrebări despre lumea care îi înconjoară într-un mod amuzant și captivant.

Veți descoperi autori internaționali importanți de cărți de povești pentru copii, precum Mario Ramos, Patricia Polacco, Eduard Uspenski, dar și autori români îndrăgiți precum Nina Cassian.

De ce le citim copiilor cărți de povești?

Poveștile sunt peste tot. Felul cum ne înțelegem viața este o poveste, istoria este o poveste, amintirile noastre sunt tot povești. Poveștile sunt modul nostru de a da sens întâmplărilor și vieții. Nimic mai firesc să le transmitem copiilor sensurile și valorile noastre prin intermediul cărților de povești.

Cărțile de povești îi ajută pe copii să înțeleagă lumea în care trăiesc și să-și însușească valorile noastre prin intermediul unor povești cu personaje apropiate vieții lor de copil. Editura Frontiera are grijă să selecteze cărți de povești cu nivele multiple de lectură, astfel încât copiii să le parcurgă la vârste mici la un prim nivel și să le redescopere mai târziu la alt nivel, mai profund.

Cu ajutorul cărților de povești, copilul își dezvoltă capacitatea de a se exprima, de a spune ceea ce simte într-un mod natural și deschis. O carte de povești bună este un antrenament timpuriu pentru a spune mai târziu într-un mod coerent și profund povestea propriei vieți.

Cărți de povești Frontiera

Mai jos puteți descoperi lumea cărților de povești pentru copii, o lume în care poți întâlni la tot pasul fetițe curajoase sau băieți inimoși, dar și tigri, crocodili, pisici sau chiar… leopantere!