TERMENI ȘI CONDIȚII

Section Title Separator

COMPANIA
Compania care administrează site-ul www.editurafrontiera.ro este S.C. EDITURA FRONTIERA S.R.L., numită în continuare și Editura Frontiera, cu sediul social în Bucureşti, Sector 1, Str. Alexandru Depărățeanu, Nr. 26, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/7098/2009 şi având codul fiscal: 25692608.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS. UTILIZAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

Editura Frontiera îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului precum şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

DREPTURI DE AUTOR
Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software şi alte elemente similare), este proprietatea Editurii Frontiera şi, după caz, a altor persoane. Folosirea conţinutului fără acordul proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

MĂRCI INREGISTRATE
Denumirea Editura Frontiera, precum și alte denumiri sub orice formă ar apărea în site, logo-urile şi simbolurile asociate lor, precum şi combinaţiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, folosite în site, sunt mărci înregistrate ale S.C. EDITURA FRONTIERA S.R.L. Ele pot fi utilizate numai cu acordul Editurii Frontiera. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII
Editura Frontiera şi partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile în acest sens, Editura Frontiera nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

UTILIZAREA SITE-ULUI
În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin acest site.

MODIFICĂRI
Editura Frontiera îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagina şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

TARIFE DE TRANSPORT
Cărțile ajung la dvs prin Cargus curier și sunt expediate de Prems Librexim Frisbo. Tariful de transport este 16 lei.

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 150 LEI.

Coletul ajunge la dvs în 1-2 zile. Plata se face ramburs, la primirea coletului, sau online, dacă alegeți plata cu cardul sau transferul bancar.
Pentru expedieri internaționale, vă rugăm să ne scrieți pe office@editurafrontiera.ro.

OFERTĂ PENTRU COMENZI DE GRUP
Comenzile de grup, venite de la instituții, grădinițe sau grupuri de cititori, beneficiază de următoarele reduceri, pentru care vă rugăm să vă adresați editurii fie telefonic, fie în scris, la office@editurafrontiera.ro:

-30 de exemplare, reducere 20% și transport gratuit.
-40 de exemplare, reducere 25% și transport gratuit.
-peste 50 de exemplare, reducere 30% și transport gratuit.

RETURNAREA PRODUSELOR
Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele cumpărate, fără nici o explicație, în termen de cel mult 14 zile de la data achiziționării. Pentru a fi acceptate la retur, cărțile trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare (nedeteriorate) și ambalate într-un mod care să le protejeze corespunzător pe durata transportului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalării necorespunzătoare, ne parvin deteriorate sau în cantitate incompletă.
Cheltuielile cu returnarea produselor revin în totalitate clientului.
În termen de 30 de zile de la primirea produselor returnate vă vom restitui prin transfer bancar valoarea cărților, din care se scade taxa inițială de expediere.

Retururile care se produc din vina clientului (informații greșite furnizate în formularul de comandă) vor fi reexpediate doar adăugând la suma totală de plată costurile de retur (14 lei).